#Новини

В другій черзі ЖК City Park триває благоустрій прибудинкової території

 

В червні ми відновили роботи на будмайданчику другої черги ЖК City Park. Нарощені темпи будівництва та концентрація на проєкті дозволили завершити будівництво та здати в експлуатацію два будинки ЖК. Ще два будинки — готуємо до здачі теж цього року. Загалом це 36 тис. квадратних метрів житла та 600 родин, що отримають ключі від власних квартир.

 

Окрім загальнобудівельних робіт, в комплексі виконуємо благоустрій прибудинкової території. З кожним днем простір спільного користування стає все зручніше. Розповідаємо деталі.

Благоустрій території в ЖК Сіті Парк включає такі етапи:

1. Облаштування пішохідних зон навколо будинків для мешканців та гостей комплексу.

Наразі вже вимостили бруківкою підходи до 4-го будинку. Триває укладання плитки біля 2-го будинку. Для цих робіт на територію комплексу вже доставили велику партію тротуарної плитки від нашого незмінного постачальника — українського виробника “Золотий Мандарин”.

2. Влаштування під’їзної дороги та паркувальних зон. 

Для цього вже розрівняли дорожнє полотно зі сторони сусіднього ЖК, триває його трамбування та підготовка для майбутньої укладки плитки.

3. Організація простору для відпочинку та дитячих ігрових зон. 

На цьому етапі виконуємо земельні роботи зі сторони першої черги комплексу, аби підготувати ділянку до зонування. 

4. Ландшафтний дизайн території. 

Днями ми розпочали перший етап озеленення. Біля 2-го будинку висадили пишні європейські липи. Вони якнайкраще підходять для формування прогулянкових алей із густим затінком та приємним ароматом. Як завжди, для цього ми обрали вже сформовані дорослі дерева, аби ви відчули затишок власного подвір'я одразу після заселення. Незабаром ми продовжимо озеленення та розповімо про всі ландшафтні рішення.

Продовжуємо створювати комфортний простір для життя та відпочинку. Якщо ви в пошуку готової квартири в новобудові поблизу Києва, радимо звернути увагу на житловий комплекс Сіті Парк в зеленому серці Ірпеня. Окрім всієї інфраструктури під рукою, ви матимете доглянутий Центральний парк поруч з домом, та власний двір-парк під вікнами. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок