#Новини

Втілюємо в життя дизайнерські вхідні групи у 8-й секції ЖК Синергія Сіті

 

Натхненні природою, спроєктовані дизайнерами та втілені в життя працьовитими руками наших будівельників. Розповідаємо про створення вхідних груп в ЖК Синергія Сіті

 

Вхідні групи Синергія Сіті це предмет гордості наших дизайнерів. І недарма, адже їм вдалося поєднати різні матеріали та фактури в єдину гармонійну композицію, що вражає з першого погляду. 

Зараз ми, ретельно дотримуючись проєкту, втілюємо їх у життя. За вимогами ДБН, вхідні групи мають бути інклюзивними та максимально придатними для зручного пересування. Саме тому, вхід в будинок зроблений на рівні землі, а задля безпеки мешканців ми укладаємо на підлогу матову нековзку плитку.

В проєкті вхідних груп передбачено багато джерел штучного освітлення. Це світильники в підвісній стелі, а також світлодіодна підсвітка деяких елементів інтер’єру. Завдяки такій комбінації освітлення, просторі холи Синергія Сіті виглядатимуть ще більшими. 

Оригінальна та незвичайна вхідна група підкреслює високий рівень проєкту Синергія Сіті. Ми впевнені просторий, красивий та функціональний хол створить особливу сприятливу атмосферу, а майбутні мешканці отримають заряд позитивних емоцій вже при вході в будинок.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок