#Новини

Все, що вам потрібно знати про відділ сервісу, якщо ви купили квартиру в Синергії

 

Менеджери відділу сервісу – ваші особисті консультанти з моменту придбання квартири і до отримання вами омріяних ключів.

 

Якщо ви купили квартиру на виплат, сплачувати щомісячні платежі потрібно у відділі сервісу. Менеджери допоможуть вам з питаннями, що стосуються сплати та нагадають про вчасність. Також ви можете запросити фінансову звірку. До речі, ці питання можна вирішити не тільки особисто, а й онлайн – з будь-якого міста чи країни.

Будівельна група Синергія надає можливість розпочати ремонт до оформлення права власності, якщо будинок зданий в експлуатацію і ви виплатили 75% від загальної вартості квартири. Тож додаткову угоду про захід на ремонт також підписуєте у відділі сервісу.

 

 

Найчастіше питання: коли вже можна оформлювати право власності? Для цього має бути виконано 3 умови

  • будинок введений в експлуатацію
  • йому присвоєна поштова адреса
  • ви сплатили повну вартість квартири та додаткові оплати (вивіз будівельного сміття, тепловий лічильник за наявності).

Бувають ситуації, коли потрібно доплатити за додаткові квадратні метри. Вони з’являються, коли метраж квартири, зазначений в договорі, відрізняється від фактичного, який надає БТІ після вимірювання. Різниця може досягати 1,5-2  метри і це нормально. До речі, відмінність може бути й в зворотньому напрямку – тоді кошти повертаються.

Ще один важливий крок до оформлення прав власності: огляд квартири. Обов’язково зверніть увагу на двері, стяжку підлоги, рівність стін, вікна, вентканали, відсутність будівельного сміття, виходи під воду та електрику. Після огляду ви заповнюєте у відділі продажу оглядовий акт. Якщо будуть зауваження, будівельники обов’язково їх виправлять.

Процедура оформлення права власності складається з двох етапів:

1. подати документи: паспорт, картка платника податків та договір про купівлю.

2. зачекати приблизно 3 тижні та отримати витяг про право власності.

Якщо ви знаходитеся в іншому місті або навіть в іншій країні – не обов’язково приїздити особисто. Замість цього можна оформити довіреність на людину, яка займатиметься цим тут. У відділі сервісу детально консультують про це.

 

 

А потім найприємніше – видача ключів від квартири. Для цього складається акт видачі ключів, потім фото з ключиками на пам’ять і ви – власник нової квартири від Будівельної групи Синергія!

Відділ сервісу знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Ольги Кобилянської (Достоєвського), 1в/10, ЖК Синергія Сіті.

Номер телефону: +38 (093) 170-23-70

Побачимось у відділі сервісу!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок