#Новини

Встановили інноваційні ліхтарі Sсhreder для зовнішнього освітлення двір-парку ЖК City Park

 

Ліхтарі Sсhreder підсвічують пішохідні переходи Женеви,  вулиці Парижу, а тепер компанія розробила освітлення для двір-парку ЖК City Park.

 

Ми створили тут систему освітлення на базі інтелектуальних технологій. 

“Розумне світло” не тільки економить електроенергію, але й створює функціональний та гармонійний простір, який дозволяє людям почуватися невимушено під час вечірньої прогулянки.

Для освітлення двір-парку, наші дизайнери обрали ліхтарі Зела виробника Sсhreder — лідера в галузі розумного екологічного освітлення. Вони проєктують системи освітлення для парків, житлових кварталів та цілих міст.

Ліхтарі відзначаються низьким споживанням енергії. Та обладнані енергозберігаючими LED-лампами, які забезпечують потужне та одночасно економне освітлення. Це дозволяє зменшити споживання електроенергії, знизити витрати на утримання прибудинкової території та зберегти навколишнє середовище. 

Світильники мають приємне тепле світло з низьким відблиском. А їх елегантний дизайн допоможе створити привабливе середовище. Все це створить затишну атмосферу для нашого двір-парку, який зовсім скоро буде наповнений життям та енергією.

Встановлення ліхтарів є одним з етапів влаштування благоустрою подвір’я ЖК City Park. Наразі ми продовжуємо облаштовувати дитячі майданчики. І зовсім скоро ми запросимо вас на їх відкриття.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок