Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Встановлюємо сучасне ліфтове обладнання бренду Otis у 14 будинку ЖК Синергія Сіті

 

Ми завжди обираємо найкраще для наших мешканців, і саме тому ми монтуємо ліфти нової генерації Otis Genesis у 14 будинку ЖК Синергія Сіті.

 

У найвідоміших куточках світу користуються високотехнологічними ліфтами Otis. Як от Ейфелева вежа у Парижі, телевежа “Східна перлина” у Шанхаї, чи Lotte World Tower у Сеулі. А тому і для наших проектів ми обираємо найкраще, а саме — ліфти нової генерації Otis Genesis.

Компанія "Otis" була заснована в 1853 році після того, як Еліша Отіс винайшов запобіжне гальмо ліфта, давши початок сучасному місту, змінивши спосіб життя і здійснивши справжню революцію в архітектурі. Otis є провідною світовою компанією з виготовлення і обслуговування ліфтів та ескалаторів. Монтаж їхніх ліфтів у наших будинках - це довгострокова інвестиція у безпеку та комфорт мешканців. 

Ліфти Otis Genesis мають вантажність 13 пасажирів та максимальне навантаження 1000 кг, швидкість 1 м/с та індикатор напрямку на кожному поверсі. В панель управління вмонтовано аудіосповіщення про прибуття ліфта. А також код Брайля для людей з порушенням зору.

Інтер'єри системи Genesis поєднують у собі міцну сталь та елегантні деталі для максимальної довговічності. Гладкі сталеві ремені з поліуретановим покриттям та безшумна безредукторна машина забезпечують тиху та комфортну їзду.

Ліфт, без сумніву, є найважливішим рухомим технічним елементом у сучасних  багатоповерхівках. Він виручає і матусь із дитячими візочками, і літніх людей та тих, хто повертається із супермаркету чи після виснажливого робочого дня. Ліфт є місцем щоденної нетривалої  зустрічі із сусідами чи служить для того, щоб впродовж лічених хвилин руху у ньому зібратися з думками та налаштуватися на вдалий робочий день. Недаремно часто можна почути, що ліфт – це «серце» багатоповерхівки.  Адже він завжди у русі. 

Встановлення сучасних ліфтів у будинках ЖК Синергія Сіті є частиною нашої постійної місії забезпечити мешканцям найкраще житлове середовище. Монтаж ліфтового обладнання - лише один з численних кроків, які свідчать про наше прагнення до інновацій та комфорту. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок