#Новини

Введення в експлуатацію 13 та 14 будинків Синергія Сіті відбудеться на 9 місяців раніше!

 

Оптимізуючи хід будівельних робіт, ми скоротили терміни будівництва вашої домівки на курорті на 3 квартали раніше.

 

Ми знаємо, що зробить цей сонячний жовтневий день ще приємнішим. Новина про те, що 13 та 14 будинки Синергія Сіті будуть здані на 3 квартали раніше! 

Синергія Сіті швидко зростає і не тільки будинки, але й загальна інфраструктура проєкту. За рахунок цього, нові будинки будуть введені в експлуатацію на 9 місяців раніше запланованого терміну у 4 кварталі 2022 року!

Наразі, в 13-му будинку влаштовують ростверковий фундамент, а в 14-му завершують вдавлювати палі під фундамент. Поруч з будинками вже встановили баштовий кран адже незабаром ми розпочнемо в них монолітні роботи.

13-й та 14-й будинки Синергія Сіті знаходиться на першій лінії комплексу. А отже, чаруючі краєвиди лісу та набережної гарантовані їхнім мешканцям за будь-якої погоди.Для купівлі доступні планування площею 33-95 м2 за ціною від 21 300 грн/м2.  

Якщо ви розглядали квартиру на першій лінії, радимо поквапитись і забронювати вподобане планування просто зараз. Адже приємна ціна, яку ми гарантуємо на початку будівництва, збільшується з кожною проданою квартирою. До того ж, до 25 жовтня ви можете отримати гарантовану знижку на купівлю будь-якого планування в 13-му будинку. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок