#Новини

Хід будівництва житлових комплексів Будівельної групи Синергія в Ірпені в листопаді 2022

Фотозвіт з будівництва ЖК Синергія Сіті від 15 листопада 2022 року

У 20 будинку завершили заливати стяжку на 1 поверсі. Продовжуємо укладання 2 шару євроруберойду на покрівлі. Завершуємо  фасадні роботи. Завершили внутрішню газову обв’язку. Завершили укладання плитки в МЗК. Завершили оздоблювальні роботи в МЗК. Завершили монтаж поручнів на сходових клітинах та лоджіях. Завершили встановлювати квартирні двері. Завершили оздоблення вентиляційних каналів на покрівлі. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій. Встановлюємо шафи електроживлення на 1 поверсі. Розпочали монтаж панорамних вікон на 1 поверсі. Розпочали влаштування вхідної групи.  Розпочали роботи з монтажу обладнання для відеонагляду. Розпочали монтаж газових лічильників. Розпочали гідроізоляцію та утеплення фундаменту 1 поверху.  Завершили монтаж віконних відливів.

У 21 будинку завершуємо фасадні роботи. Завершили  заливати стяжку підлоги на всіх поверхах. Завершили утеплення та оздоблення вентиляційних каналів на покрівлі. Завершили зведення стін на 1 поверсі. Завершуємо монтаж панорамних вікон на 1 поверсі. Завершили влаштування внутрішніх комунікацій. Розпочали влаштування вхідної групи. Розпочали фарбувати МЗК. Завершили монтаж поручнів на сходових клітинах. Завершуємо монтаж поручнів на лоджіях. Завершуємо укладати плитку в МЗК. Завершили монтаж відливів на вікнах. Завершили монтаж квартирних дверей.  Розпочинаємо укладання 2 шару євроруберойду на покрівлі. Розпочали монтаж шаф електроживлення.

У 22 будинку завершили  зведення стін на 1 поверсі. Продовжуємо фасадні роботи. Завершили тинькування квартир та МЗК. Завершили монтаж вікон. Завершуємо заливати стяжку на 1 поверсі. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій. Завершуємо монтаж квартирних дверей. Завершили утеплення та оздоблення вентиляційних каналів на покрівлі. Розпочали монтаж панорамних вікон на 1 поверсі. Завершили заливати стяжку з 2 по 10 поверхи.

У 23 будинку завершили зведення стін на 1 поверсі. Завершили укладання 1 шару євроруберойду. Завершуємо прокладання внутрішніх комунікацій. Завершуємо тинькування квартир. Завершили тинькування МЗК. Розпочали заливати стяжку у квартирах та МЗК. Продовжуємо фасадні роботи. 

На території комплексу завершуємо прокладання зовнішніх комунікацій: водовідвід, каналізація. Розпочали прокладати водопостачання до будинків. Завершили нанесення розмітки на паркінгу біля 10 та 11 будинків.

Фотозвіт з будівництва ЖК City Park II черга від 15 листопада 2022 року

В 1 будинку завершуємо фасадні роботи 1 поверху. Завершили фарбування МЗК. Завершили фарбувати сходову клітину. Завершили влаштування вхідної групи. Завершили влаштування громовідводу на покрівлі. Завершили влаштування сходів біля будинку. Завершили монтаж поручнів на сходах біля будинку. Завершили монтаж навісу над вхідною групою.

У 2 будинку завершуємо фасадні роботи 1 поверху. Завершили монтаж навісу над вхідною групою.

В 3 будинку завершили монтаж квартирних дверей. Завершили фарбувати МЗК та сходову клітину. Завершили влаштування вхідної групи. Завершили фасадні роботи 1 поверху. Завершили монтаж навісу над вхідною групою.

В 4 будинку завершили монтаж навісу над вхідною групою.

На території комплексу завершили влаштування паркувального майданчика та дороги зі сторони вул. Університетська, а також нанесли розмітку на них. Розпочали встановлювати вуличні ліхтарі освітлення на території. Продовжуємо укладати бруківку біля 1 та 4 будинків. Продовжуємо озеленення прибудинкової території. Встановили лавочки та сміттєві урни. Продовжуємо земляні роботи для влаштування благоустрою.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок