#Новини

Хід будівництва ЖК Синергія Сіті у січні

 

В свіжому випуску відеодайджесту наша менеджерка відділу продажів, Ангеліна Кострач, розповідає про динаміку зведення нових будинків Синергія Сіті за місяць.

 

Найприємнішою новиною стало введення в експлуатацію 10-го та 11-го будинків комплексу. Ще раз вітаємо майбутніх мешканців з цією важливою подією!

Чемпіонами з монолітних робіт в січні стали 13-й та 14-й будинки. Тут тривають монолітні роботи на 5-му поверсі. 

В 15-му будинку влаштовуємо вертикальні елементи 1-го поверху. А в 16-му та 17-му будинках триває влаштування ростверків.

В 20-му та 21-му будинках завершуємо скління та зводимо внутрішні стіни на 8-му і 10-му поверхах. В 20-му будинку монтуємо стояки каналізації. 

В 22-му будинку завершили скління 6-го поверху. Зводимо стіни на поверхах з 7-го по 10-й та монтуємо вентиляційні блоки на 8-му поверсі. 

В 23-му будинку завершили скління 5-го поверху, зводимо стіни на поверхах з 6-го по 9-й та монтуємо вентиляційні блоки на 7-му поверсі.

Також у відділі продажів Синергія Сіті з'явився інтерактивний стіл, що значно спрощує процес підбору квартири, роблячи його максимально швидким, наочним та інформативним. 

Тут є 3D моделі всіх будинків комплексу – навіть тих, які ще не збудовані. Завдяки інтерактивному столу, ви побачите які краєвиди відкриватимуться з вікон будь-якої квартири. І так – вони змінюються в залежності від часу доби та пори року! 

Віртуальні екскурсії проходять щодня в зручний для вас час у відділі продажів.

Детальніше про хід будівництва вашої домівки на курорті дивіться в нашому відео. Приємного перегляду!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок