#Новини

За що ви платите, обираючи квартиру в ЖК бізнес-класу?

 

Розбираємо по полицях особливості квартир бізнес-класу на прикладі нашого ЖК Синергія Сіті.

 

Розташування. 

Будинки високого класу мають знаходитись в розвинутому районі, в рекреаційній, культурній зоні зі зручним транспортним сполученням. Синергія Сіті розташований в зеленій, мальовничій зоні Ірпеня: в 10 хвилинах знаходиться гектари листяного лісу, з вікон можна побачити найбільшу міську набережну на Київщині з парковою зоною, а краще — дістатися до неї пішки за 5 хвилин повільної ходи. Приблизно 15 хвилин вашого часу знадобиться, щоб підкорити відстань від дому до центру Ірпеня. Якщо виникне потреба дістатись в будь-яку локацію в місті або за його межами, ви зможете скористатись автобусною зупинкою на виході з території комплексу.

Рівень комфорту і наповнення

Будинки ЖК Синергія Сіті зводимо за авторським проєктом наших архітекторів. За формою вони подібні до хвиль, середня висотність дозволяє насолоджуватися мальовничими панорамами. 

Суспільні зони теж мають дизайнерську концепцію та виконуються з використанням високоякісних матеріалів. 

Мінімальна або повна відсутність квартир-студій

В ЖК Синергія Сіті квартири мають збільшену площу скління і самої житлової площі. Тут є дворівневі апартаменти і взагалі немає квартир-студій.

Підвищений рівень безпеки

Безпеці в таких будинках приділяють окрему увагу. На території ЖК буде працювати цілодобова охорона, а доступ до внутрішніх дворів з дитячими майданчиками, камерами відеоспостереження буде відкритий тільки для мешканців Синергія Сіті.

Сучасні технологічні рішення

У будинках Синергія Сіті встановлені сучасні бездротові системи безпеки AJAX Starter Kit та IP-домофони з розширеними функціями. Натомість ви отримуєте цілодобовий доступ до охоронної системи: маєте змогу бачити, хто до вас прийшов, через екран свого смартфона, знаходячись вдома або перебуваючи у будь-якому куточку планети. 

Якісній благоустрій

Територія ЖК Синергія Сіті включає закриті двори для машин, озеленення з ландшафтним дизайном, простори для відпочинку та дитячі майданчики високої якості. Тут ви дихатиме наповну, насолоджуючись красою різнобарвних дерев та кущів, унікальністю ландшафтних рішень. Тут буде створене ідеальне місце для відпочинку, дитячого дозвілля, яке даруватиме майбутнім мешканцям щастя бути поруч з красою природи!

Розвинута інфраструктура

Так, на території створюються сучасні дитячі майданчики у форматі плей-хабів та інші важливі інфраструктурні об’єкти. Після будівництва працюватиме біля 500 крамниць та різних сервісів — зникне потреба в заміському шопінгу завдяки появі сучасного формату “міста в місті”. Наразі триває будівництво власної інноваційної школи-ліцею Синергія, запланована поява п'яти дитячих садочків. 

Запрошуємо вас на екскурсію комплексом, аби оцінити атрибути житла бізнес-класу!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок