#Новини

Турбуємось про вашу безпеку. В ЖК City Park встановили домофони

 

Домофон надійна система контролю доступу в будинок. В ЖК Сіті Парк встановлюємо домофони та видаємо ключі мешканцям.



Домофонна система найкраще рішення для безпеки та контролю доступу в багатоквартирні будинки. Сучасні моделі домофонів ефективно обмежують доступ сторонніх людей, стійкі до зламу та пошкоджень і мають тривалий термін експлуатації.

Для ЖК City Park ми обрали домофони від компанії Vizit. Це лідер в галузі розробки та виробництва сучасних систем безпеки, прилади якого перевершують європейські та китайські аналоги за якістю та доступністю. Перший домофон Vizit був створений в 1984 році. Щорічне підтвердження якості та безпеки домофонів сертифікатами УкрСЕПРО гарантує їхню надійність та довговічність.

Корпус домофона виготовлений з міцних антивандальних матеріалів. Його неможливо зламати чи пошкодити ззовні. Металева панель, що захищає мікросхеми, надійно зафіксована зсередини, а доступ до електронної начинки прилада можливий тільки після демонтажу всього пристрою.

Пластик та метал, з яких виготовлені деталі домофона, довгі роки витримують і спеку, і морози без наслідків для роботи та зовнішнього вигляду.

Ми вже встановили домофони у 1 та 2 будинках ЖК City Park. У 3 та 4 будинках встановлення планується вже цього тижня.

При встановленні домофону, ми безкоштовно даємо одну копію ключа для кожної квартири. Якщо вам потрібно більше ключів, їх можна дозамовити в офісі обслуговуючої компанії City Park.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок