#Новини

Завершуємо влаштування пальового поля 13-го будинку ЖК Синергія Сіті

 

Розповідаємо про хід робіт над новим 13-м будинком ЖК Синергія Сіті на першій лінії. 

 

Роботи над 13 будинком Синергія Сіті активно тривають. До холодів ми плануємо облаштувати його основу, пальово-ростверковий фундамент. Наразі, підходить до завершення найважливіший етап фундаментних робіт — підготовка пальового поля.

Пальове поле — це спеціальна конструкція, яка забезпечує довговічність і надійність всієї будівлі. Воно складається з великої кількості паль (бетонних стрижнів), які вбиваються в ґрунт і рівномірно розподіляють вагу будинку. Максимальної стійкості можна досягти, тільки якщо ретельно дотримуватися технології будівництва. Саме тому в основі 13 будинку буде 150 залізобетонних паль, кожна з яких — 7 метрів завдовжки. Наразі 107 паль вже вдавили за допомогою спецтехніки, а решту стрижнів влаштуємо на проєктні місця вже до понеділка.

13-й будинок Синергія Сіті знаходиться на першій лінії комплексу, максимально близько до набережної. А отже, чаруючі краєвиди гарантовані його мешканцям за будь-якої погоди. Для купівлі доступні планування площею 33-95 м2 за ціною від 21 300 грн/м2. Якщо ви розглядали купівлю квартири з видом на набережну, радимо поквапитись, адже кількість вільних планувань щоденно зменшується, а їхня ціна зростає. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок