#Новини

Завершуємо монолітні роботи 2 будинку ЖК Синергія Київ

 

Монолітні роботи 2 будинку ЖК Синергія Київ вийшли на фінішну пряму!

 

Для будівництва житлового комплексу Синергія Київ ми обрали монолітно-каркасну технологію будівництва. Така технологія дає численні переваги:

— Квартири без несучих стін. Можна навіть зробити повністю вільний простір без стін, за винятком мокрих зон і колон монолітно-каркасної конструкції. Це дає простір для втілення найсміливіших дизайнерських рішень.

Монолітно-каркасна конструкція міцна та стійка до сейсмічних явищ (урагани, землетруси) та екстремальних ситуацій.

Щільний каркас будинку не дає усадки стін. Ви можете розпочати ремонт відразу після здачі будинку в експлуатацію і не хвилюватися, що він буде зіпсований.

— Будівництво цілий рік. Монолітно-каркасна технологія дозволяє зводити конструктив будинку навіть взимку, якість конструкції при цьому стабільно висока. А темпи зведення будинку — швидкі.

— Перевірена часом технологія. У всьому світі монолітно-каркасні будинки показали, що термін їх експлуатації перевищує 100 років без капітальних ремонтів.

Далі розповідаємо про динаміку монолітних робіт у 2 будинку комплексу.

Ми відновили будівництво 2-го будинку ЖК Синергія Київ 1 травня 2023 року. За цей період будинок зріс на 7 поверхів. Зараз ми облаштовуємо плиту перекриття вже останнього, 24 поверху.

Важливо, під час кожного залиття монолітних конструкцій — ми контролюємо якість бетону. Та засвідчуємо його міцність в паспорті якості бетонної конструкції.

Разом з монолітними роботами, наші будівельники вже звели зовнішні стіни 21 поверху та внутрішні — 19 поверху. Віконні конструкції змонтували до 16 поверху. Також готуємося до влаштування пальового поля під підземний паркінг.

Монолітно-каркасна технологія дозволяє зводити будинки найвищої якості у найкоротші терміни. А безпека і комфорт мешканців — наш пріоритет. Саме тому Синергія використовує в будівництві тільки ті технології, якість і надійність яких перевірені на практиці.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок