#Новини

Збираєтесь інвестувати в нерухомість Києва? Обирайте ліквідний проєкт ЖК Синергія Київ від надійного забудовника

 

На прикладі ЖК Синергія Київ розкажемо про те, на що обов’язково потрібно звернути увагу інвестору при виборі ЖК для інвестиції в нерухомість.

 

Прибутковість інвестицій

На перепродажі квартири в ЖК Синергія Київ можна заробити 20% від початкової інвестиції. Таким чином для найменшої однокімнатної квартири прибуток складе $8 852, а для трикімнатної – $14 166. І це можливо вже цього року, адже здача будинку в експлуатацію планується в 4 кварталі 2024 року.

Інший варіант – довготривала інвестиція. У такому разі інвестор здаватиме квартиру в оренду. Прогнозовано, що її вартість відіб’ється за 9-11 років. Подальший прибуток – це чистий пасивний дохід інвестора. 

 

Переваги ЖК Синергія Київ для інвестування

Забудовник, Будівельна група Синергія, на ринку нерухомості вже 14 років, завершив 8 проєктів у передмісті Києва – Ірпені та продовжує зводити нові житлові комплекси для втілення різноманітних сценаріїв життя.

У ЖК Синергія Київ передбачені квартири з невеликою та середньою площею від 32 до 66 кв. метрів, що найбільш популярні для оренди та перепродажу.

Комфорт-клас комплексу передбачає благоустрій, закриту територію, підземний паркінг та інші переваги, що вплинуть на зростання цін в майбутньому.

 

Проєкт ЖК Синергія Київ

 

Вигідне розташування ЖК Синергія Київ
Наш комплекс розташований у масиві Позняки. Завдяки Дарницькому мосту тут зручна транспортна розв’язка. Водночас в районі розвинутий громадський транспорт: поруч автобусні зупинки, метро Позняки та Дарниця, міська електричка.

Інфраструктура навколо ЖК вже сформована: тут 3 школи, 2 садочки та 5 медичних закладів. І це – не враховуючи приватні.

Ще одна його перевага – поруч багато місць для відпочинку: 5 озер, 3 парки, а також 4 ТРЦ та безліч ресторанів, кав’ярень тощо.

 

Вид на ЖК від озера Корольок

 

Синергія надає вигідне розтермінування: без подорожчання на рік за умови, якщо перший внесок складає 50% від вартості. За детальними розрахунками звертайтесь за телефоном 044 222 77 79 або за адресою м. Київ, вул. Кочерги 17-A.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок