#Новини

ЖК City Park з теплом. У всіх будинках ЖК відбулось поквартирне підключення тепла

 

Всі мешканці, що заселилися у квартири і встановили теплолічильники, відтепер мають тепло у квартирах. Розповідаємо деталі.



Останніми днями надворі значно похолоднішало, а у повітрі вже відчувається дихання зими. Але мешканці ЖК City Park не бояться холодів. Сьогодні спеціалісти БГ Синергія провели поквартирний пуск тепла в 3 та 4 будинках. Раніше така ж сама процедура відбулася в 1 та 2 будинках комплексу. Основні роботи завершені, і тепер усі мешканці, що заселилися в квартири та встановили теплолічильники, мають теплі батареї у своїх домівках.

Ми пишаємось тим, що маючи іноземні аналоги, використали для робіт з теплопостачання обладнання від українського виробника. Це “розумні” ультразвукові теплолічильники NIK 7071, які програмували і сертифікували спеціально для ЖК City Park.

Прилади мають потужну автономну батарею, яка не потребує заміни, і дозволяє їм працювати до 10 років. Дані з теплолічильника передаються у систему бездротово, тож мешканці ЖК City Park не матимуть зайвого клопоту.  

NIK 7071 не зношується внаслідок механічної взаємодії, адже не має рухомих частин. Українська розробка є надзвичайно точною та надійною, та потребує повірки тільки раз на 4 роки.

Наразі підключення тепла триває для мешканців, що тільки встановлюють лічильники.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок