#Новини

ЖК Синергія Сіті від Будівельної групи Синергія визнаний кращим житловим комплексом року за версією IBuild-2021

 

8 грудня в готелі InterContinental Kyiv відбулася церемонія нагородження переможців ІХ Всеукраїнської будівельної Премії IBuild 2021. Житловий комплекс “Синергія Сіті” від Будівельної групи “Синергія” здобув перемогу в престижній номінації “Кращий житловий комплекс року”.

 

IBuild — головна будівельна премія України, якою відзначають кращих представників будівельної галузі, кращі будівельні та девелоперські компанії і кращі об'єкти поточного року.

Премія IBuild не має аналогів в Україні. Бути лауреатом IBuild — означає підтвердити свої власні досягнення та отримати визнання власним професійним здобуткам на найвищому рівні!

ЖК Синергія Сіті — це справжнє курортне містечко поблизу мальовничої річки з набережною, прекрасно облаштованою для будь-яких потреб. Для ранкових та вечірніх пробіжок чи прогулянок на велосипеді — доріжки для бігунів і велосипедистів. Для прогулянок на свіжому повітрі, зимових лиж та осінніх фотосесій — гектари лісу. На території комплексу також буде достатньо зелені. В проєкт входять 5 кілометрів променаду скрізь всю територію комплексу. У пішій доступності для мешканців вже є футбольне і волейбольне поля, боксерський ринг, скейт-парк. 

Тут ми зібрали весь наш багаторічний досвід та стандарти, щоб мешканці житлового комплексу отримали найкраще:

  • архітектура комплексу з різновисотною забудовою та терасами;
  • авторський концепт благоустрою та озеленення;
  • двір-сади з досконало підібраними рослинами та деревами;
  • дизайнерські просторі вхідні групи на рівні землі та безбар'єрне середовище;
  • сучасні безпекові рішення, такі як система охорони квартир Ajax, розумні відеодомофони з розпізнаванням обличчя та камери відеоспостереження в кожному будинку;
  • організація свят для мешканців та виважена ком'юніті-політика;

“В Синергія Сіті ми створюємо сучасне міське середовище з безліччю сценаріїв для життя, спілкування, святкування приємних моментів та відпочинку. Перша вагома перемога комплексу в професійній премії від КБУ викликає гордість за наші рішення та команду, яка їх втілює. Дякую за визнання та продовжуємо і надалі завзято працювати над знаковим проєктом Синергії” — поділився під час вручення Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок