Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9

Юлія із сином Сашою, ЖК Синергія 3

"У новому будинку в «Синергія 3» я живу 2 роки. За цей час у мене здійснилось відразу 3 мрії — в нашому житті з’явився син Саня, ми купили собаку Чиваса, і тепер у мене велика кухня! Разом з переїздом народилися і нові звички — наприклад, щоденні прогулянки у нашому дворі та зйомки відеорецептів для свого блогу.

В нашому дворі завжди є чим зайнятися. У період самоізоляції це було просто подарунком долі: ні в одному зі своїх старих дворів я б так не змогла. Саня любить влітку погратися на зелених газонах і дивитися у вікно, як щопонеділка ці наші пагорби стрижуть. А взимку розглядати блискучі іграшки на ялинці та спостерігати, як тракторці чистять сніг.

Безмежно любить бігати на футбольному полі та спортивних майданчиках, гойдатися на гойдалках.

Ну а зі мною все просто: я в захваті, що найкрутіші дитячі майданчики у нас під під’їздом, що я спокійно можу випити каву, коли моя дитина бігає в дворі, бо територія закрита від машин.

А ще величезним і приємним сюрпризом для мене стали сусіди і ком’юніті нашої Синергії. З сусідами з четвертого будинку у нас діти схожого віку — Саня дружить з їх донькою Сарою, а ми дружимо сім'ями, разом гуляємо, спілкуємось.

Мене часто запитують про рецепти з мого блогу, тому я частіше стала знімати та ділитися своїми рецептами в інстаграм. Моя коронна страва — це healthy десерти, які можна навіть моєму Сані.”

Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок