#Новини

Суд зняв незаконний арешт із земельних ділянок, де будується ЖК «Синергія Сіті»

16 січня 2020 року Печерський районний суд зняв арешт з земельних ділянок, де ведеться будівництво ЖК “Синергія Сіті”.

Нагадаємо, що восени, через кілька тижнів після офіційної презентації ЖК «Синергія Сіті», з преси, стало відомо, що суддя Ірпінського міського суду, без виклику власників земельних ділянок, наклала арешт на земельні ділянки, де ведеться будівництво ЖК “Синергія Сіті”. Власники земельних ділянок були позбавлені можливості надати докази безпідставності та необґрунтованості даного позову. Арешт вказаних земель заблокував будівництво житлового комплексу “Синергія Сіті” та розпочате будівництво школи Синергія.

16 січня 2020 року, Печерський районний суд Києва, всесторонньо розглянувши питання щодо правомірності накладення арешту та врахувавши аргументи правозахисників БГ “Синергія”,  прийняв рішення зняти арешт з земельних ділянок, чим визнав законність будівництва житлового комплексу “Синергія Сіті”. Ухвала оскарженню не підлягає і вступає в дію з моменту оголошення.

Ми впевнені, що зняття арешту з земельних ділянок, покладе край всім спекуляціям навколо даного об’єкту нерухомості, та ще раз підтверджує законність зведення ЖК “Синергія Сіті” та статус високої надійності  забудовника.

Дякуємо інвесторам за підтримку та довіру, а правозахисникам та суддям за справедливе законне рішення.

Ми продовжуємо будівництво інноваційного ЖК «Синергія Сіті». Слідкуйте за новинами на офіційному сайті та у соціальних мережах.

Повна версія ухвали суду

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок