#Новини

Будівельна група Синергія ввела в експлуатацію 4 будинки ЖК Синергія 3+

 

Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала сертифікати, які засвідчують відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації II та III черги ЖК Синергія 3+, це 3, 4, 5 та 6 будинки комплексу. 

 

Пандемія стала випробуванням для українського та світового бізнесу. А також для тих, хто інвестував в нерухомість на стадії будівництва. Адже забудовники масово ставили будівництва на паузу та переносили терміни здачі своїх проєктів.

Незважаючи на це, нам вдалося вчасно, згідно заявлених строків, здати в експлуатацію 3, 4, 5 та 6 будинки ЖК Синергія 3+. 

Ігор Оверко, директор БГ Синергія, розповів про реалізацію проєкту в умовах викликів пандемії:

"Не буду стверджувати, що для нас світова пандемія не стала перешкодою в реалізації запланованих проєктів. Із труднощами  зіткнулися всі. Ми, зокрема, відчули на собі нестачу робітників через обмеження пересування по Україні, скорочений графік роботи або закриті держустанови, а також недостатні можливості поставки необхідних будівельних матеріалів. Тому в ситуації, що склалася, для нас, як надійного забудовника, для якого репутація дорівнює довіра, головним було продовжувати процес будівництва та зберегти нашу професійну команду.

Ми розуміли, що для тих, хто вже купив квартиру в Синергії та очікує на отримання ключів, дуже важливим є збереження наших темпів будівництва. Тому для виконання взятих зобов'язань перед інвесторами ми максимально швидко адаптуватися до нової реальності та продовжували роботу на своїх об'єктах під час карантину. І вчасне введення в експлуатацію відразу чотирьох будинків ЖК Синергія 3+ є тому красномовним підтвердженням”.

Вітаємо інвесторів та всіх учасників проєкту Синергія 3+ із введенням в експлуатацію 3, 4, 5 та 6 будинків житлового комплексу.

Бажаємо легкого ремонту та переїзду у власну квартиру в сучасній новобудові Синергія 3+!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок