#Новини

0% розстрочка на 6 місяців від Синергії: вигідні умови купівлі квартир в усіх ЖК!

 

Нова програма дозволяє зекономити 2500 грн на кожному квадратному метрі вашого житла!

 

Хочете придбати власне житло в мальовничому місті Ірпінь? Скористайтеся програмою безвідсоткової розстрочки від Синергії! 

Чому це вигідно?

Купівля без відсотків та переплат. Якщо ви маєте на руках не менше 70% вартості квартири, залишок до 30% ви можете сплатити протягом 6 місяців без будь-яких відсотків та переплат. Ця сума розподілена на рівні щомісячні платежі. 

Економія до 335 000 грн. Безвідсоткова розстрочка дозволяє зекономити 2500 грн на кожному квадратному метрі вашого житла. Отже, загальна економія на стандартному однокімнатному плануванні 38 кв.м становитиме 95 000 грн, а на найбільшому дворівневому плануванні 134 кв.м сягатиме 335 000 грн!

Можливість почати ремонт відразу. Ще одна перевага – можливість швидкого старту ремонтних робіт! При виплаті 75% від вартості готової квартири, ви отримуєте ключі та можете негайно починати ремонт.  

Термін дії програми до 05.11.2023. У програмі беруть участь всі житлові комплекси Синергії в м. Ірпінь та всі типи квартир, включно з апартаментами. 

Не пропустіть чудову можливість стати власником власного житла за найвигіднішими умовами. Запишіться на консультацію у відділ продажів вже сьогодні!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок