#Новини

Будівельна група Синергія за рейтингом «Мінфіну» увійшла в Топ-5 компаній на ринку житлової нерухомості в передмісті столиці за 1-2 квартал 2021 року

 

Синергія зайняла топову позицію серед лідерів-забудовників Київської області, які здали в експлуатацію найбільшу кількість будинків протягом першого півріччя 2021 в передмісті столиці.

 

Підстава для включення компаній в рейтинг інформаційно-аналітичного порталу «Мінфін» — отримання сертифікатів ДАБІ (Державної архітектурно-будівельної інспекції) та здана найбільша кількість квадратних метрів в житлових комплексах. Кількість завершених будівництв та зданих об’єктів є головним показником надійності компанії. 

За перше півріччя 2021 року Будівельна група «Синергія» здала в експлуатацію 391 квартиру, а це 20 857 квадратних метри житла в комплексах «Синергія Сіті», «Синергія 3+». Висока позиція в рейтингу «Синергії» відображає стійкий фінансовий стан компанії, стабільні операційні показники, провідну позицію на ринку та її достатню ліквідність.

2

«Висока позиція Синергії у свіжому рейтингу Мінфін — показник стабільної системної роботи компанії та стимул для подальшого розвитку. Аналітики фінансового порталу щопівроку аналізують спроможність гравців ринку нерухомості вчасно і в повному обсязі добудовувати свої об’єкти. Саме це дозволяє говорити про системність роботи та надійність компанії забудовника для потенційного інвестора.

Підтримувати високу планку — це завжди відповідально. До прикладу, в першому півріччі 2021 (період, який брався до уваги в рейтингу), ми здали в експлуатацію перші три будинки нашого ЖК бізнес-класу — Синергія Сіті. Це наш перший зданий комплекс з найвищою категорією складності об’єкту будівництва — класом наслідків СС3. Ми взяли на себе відповідальність за дотримання всіх необхідних умов для введення його в експлуатацію. Тому особливо пишаємось досягнутими показниками, високою дисципліною щодо здачі об’єктів в експлуатацію, і, набираючи обертів, продовжимо підтримувати заданий темп та високу якість робіт й надалі» — прокоментував Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок