#Новини

Українські споживачі назвали Будівельну групу Синергія кращою девелоперською компанією Київської області

 

За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проєкту “Українська народна премія” Будівельна група Синергія була визнана кращою в номінації “Девелоперська компанія Київської області 2020 року”. Визначали переможців виключно українські споживачі.

 

«Українська народна премія» — це всеукраїнський національний проєкт, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг, серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі — українських споживачів.

Опитування респондентів для вивчення думки споживачів проводилось методом онлайн-голосування за кращі торгові марки. Та включало інноваційну систему голосування, при якій інформація про вибір респондента автоматично публікується в його стрічці новин в обраній ним соціальній мережі, що є потужним рекомендаційним елементом.

“Дякуємо українським споживачам за вибір Синергії! Ми отримали визнання від вас, яке доводить, що ми найкращі в сегменті нерухомості в Київському регіоні. 

Цього року ми вперше стали переможцями в проєкті “Українська народна премія”, де кращих обирають виключно споживачі. Бути “народними” це відчувати вашу неймовірну довіру! Це та планка, яку ми хотіли досягти і потужна мотивація до розвитку.

Тому емоції переповнюють. Це надихає нас і надалі створювати якісне оточення для вашого комфортного життя. Дякую вам за довіру. Це наша спільна перемога!” — прокоментував перемогу директор БГ Синергія Ігор Оверко.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок