#Новини

В ЖК Синергія 3+ відкрилась найбільша в Ірпені студія акробатики та стретчингу від резидентів Cirque du Soleil

 

В нашому ЖК Синергія 3+ оселились справді незвичні резиденти. Відтепер мешканці мікрорайону Синергія можуть потрапити на тренування зі стретчингу до майстрів спорту і акробатів світового рівня.  

 

Студія акробатики “Excellence” — це не тільки перший спортивний заклад в мікрорайоні Синергія, але й найбільша професійна студія у всьому Ірпені.

Її засновником та ідейним натхненником є Анатолій Бойко, спортсмен та акробат з 18-річним стажем. Разом з іншими тренерами “Excellence” він 2 роки працював у всесвітньо відомому Cirque du Soleil та об'їздив з виступами більше 100 міст в Канаді, США та Європі.

“Наша студія є найкращим подібним закладом в Ірпені та, можливо, й у Києві. Тут працюють справжні професіонали, які дійсно горять своєю справою.  

Наша мета — допомогти відвідувачам студії стати більш гнучкими та здоровими. Для того, аби почати заняття, не потрібна спеціальна фізична підготовка чи гнучкість. Всі навички ви розвинете під час тренувань. Тож, якщо ви мріяли сісти на шпагат, зробити сальто або хочете позбутись болю в шиї та спині — приходьте, і ми допоможемо” — розповідає Анатолій. 

В студії обладнали для занять 3 зали. Тут проводять тренування для дорослих та дітей від 4-х років. Можна записатись в группу або замовити індивідуальні заняття з тренером.

Відкриття студії відбулося 3 лютого. Приходьте в "Excellence" за здоров'ям і хорошим самопочуттям!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок