#Новини

В ЖК Синергія 3+ тривають роботи з благоустрою внутрішньго двору

 

Наші спеціалісти продовжують благоустрій території комплексу. Вчора вони заасфальтували під’їзд до будинків. Дивіться відеозвіт з будмайданчику.

 

Відповідно до генерального плану прибудинкової території, в ЖК Синергія 3+ запроєктовані тінисті променади, зона воркауту, дитячий майданчик та зона для відпочинку. Облаштування території відбувається поетапно, і наразі ми завершуємо роботи з ландшафтного дизайну біля перших трьох будинків комплексу.

Так, ми вже зробили у внутрішньому подвір’ї пішохідні доріжки з бруківки. А вчора заасфальтували дорогу до цих будинків та нанесли на ній розмітку для зручного паркування мешканців. Подивіться як швидко та вправно працюють наші майстри. Роботи з облаштування під’їзду до будинків були завершені за кілька годин.

Незабаром розпочнуться роботи з озеленення території. Ландшафтні дизайнери підготували для мешканців ЖК Синергії 3+ дещо особливо прекрасне. Тож, підписуйтесь на нас в Інстаграм та Телеграм, аби першими побачити яскраві фото нового подвір’я Синергії 3+.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок