#Блог

Поради, на які варто звернути увагу, якщо збираєтесь купувати квартиру за програмою “єОселя”

 

Придбати квартиру за державною іпотекою – це відповідальний процес, однак досягти результату цілколком реально, якщо знати деякі поради.

 

Завдяки державній програмі “єОселя” всі українці без житла можуть отримати доступну іпотеку на житло під 7%, а військові, медики, науковці та педагоги – під 3%. Більше інформації про програму можна дізнатися у нашій статті.

Отож, ділимось порадами.

Насамперед, не поспішайте подавати заявку в “Дію”, спершу вивчіть кредитні умови різних банків. Інакше можна отримати відмову, наприклад, за те, що колись просрочили кредит чи маєте великий кредитний ліміт на картці.

Радимо звертатися у офіційний відділ продажів від забудовника. Ми працюємо із персональними менеджерами банку, які суттєво прискорюють процедуру оформлення.

Нагадаємо, що банк визначає платоспроможність за офіційним доходом позичальника. А кредитуватися можуть не тільки наймані працівники, але й самозайняті.

Беріть іпотеку на найбільш тривалий період – 20 років. У такому разі переплата не значна за рахунок маленького відсотка річних, однак мінімізуються ризики. Якщо раптом позичальник втратить роботу або буде переживати інші життєві труднощі, ситуація не буде критичною. До того ж, можна погасити іпотеку завчасно.

Розповідаємо про порядок дій для придбання квартири в “єОселя”

1. Подаєте заявку через додаток “Дія”. Отримуєте підтвердження.

2. Проходите перевірку даних та документів в банку та отримуєте згоду на видачу іпотеки.

3. Маєте місяць (стільки дійсна заявка в Дії), щоб обрати житловий комплекс та квартиру. Якщо не встигли, треба подавати заявку повторно.

4. Після того, як знайшли нерухомість, надаєте банку необхідні документи.

5. Якщо банк погоджує вам обрану квартиру – то залишається укласти договір купівлі-продажу.

Найближчим часом у ЖК Синергія Сіті будуть доступні для єОселі два нових будинки, які щойно здали в експлуатацію – це 24 та 25 будинки. Тож поспішіть обрати для себе омріяне планування! Телефонуйте до відділу продажів за номером 097 222 77 79.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок