#Новини

Зима близько: 7-й будинок в ЖК Синергія 3+ одягається в нову "шубку"

 

Зима близько, тому наші будівельники поспішають підготувати 7-й будинок ЖК Синергія 3+ до холодів. Тут стартували роботи з утеплення фасаду мінеральною ватою.

 

Для утеплення фасадів ми використовуємо якісну мінеральну вату. Мінеральна вата — один з найдорожчих видів утеплювачів. Але комфорт мешканців і довговічність ЖК — наш пріоритет, тому для будівництва та оздоблення будинків ми використовуємо тільки якісні матеріали.

Основні переваги мінеральної вати:

Безпека і вогнестійкість

На відміну від дешевого пінопласту, яким утеплюється більшість новобудов, мінвата абсолютно негорюча, а тому будинки з таким утепленням мають більш високий клас пожежної безпеки.

Висока паропроникність

Мінеральна вата — дихаючий матеріал. Вона сприяє вологообміну і не посилює вимоги до вентиляції будинку. У мінеральній ваті не заводиться цвіль та грибок.

Низька теплопровідність

Низький коефіцієнт теплопровідності робить мінеральну вату енергоефективним матеріалом. Вона зберігає тепло взимку, і прохолоду в літню пору. А значить, ви заощадите на опаленні і кондиціонуванні вашої квартири.

При зведенні будинків наші фахівці продумують кожну деталь, адже для бездоганного результату дрібниць не існує. Ваше житло від Будівельної групи Синергія завжди буде комфортним і затишним, а мікроклімат — корисним для здоров'я.

Як ми повідомляли раніше, біля першої черги житлового комплексу Синергія 3+ вже ведуться роботи з благоустрою. Адже забудовник Синергія опікується не лише зведенням будинку, а й бере на себе зобов'язання по створенню якісної прибудинкової території.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок