#Новини

Незабаром у дворі ЖК Синергія 3+ буде затишно: стартували роботи з благоустрою території

 

Хороших новин з будмайданчику ЖК Синергія 3+ останнім часом все більше. Скоро біля 1-го, 2-го і 3-го будинків з'являться пішохідні доріжки і майданчик для парковки

 

Житлові комплекси Синергії відомі високим рівнем благоустрою і озеленення. Синергія 3+ не стане виключенням. На території комплексу будуть затишні місця для відпочинку, арт-об’єкт, дитячі майданчики та дуже багато зелені.

Днями почалися роботи з благоустрою прибудинкової території 1-гог, 2-го та 3-го будинків ЖК. Зараз фахівці БГ Синергія вирівнюють ґрунт, викладають бордюри і навіть почали викладати плитку на пішохідних доріжках. Коли все буде готово, майстри почнуть облаштовувати парковку.

Вибір тротуарної плитки для облаштування громадських зон невипадковий. Вона красиво виглядає, служить набагато довше, ніж асфальт, а завдяки проміжкам між стиками плит — краще вбирає надлишки води після дощів.

А тим часом в ЖК Синергія 3+ тривають роботи з благоустрою вхідних груп першого будинку, а 3-й, 4-й, 5-й та 6-й будинки отримали поштові адреси!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок