#Новини

Активно зводимо домівку вашої мрії! Хід робіт в 10 та 11 секціях комплексу.

 

Ми знаємо вам кортить дізнатися, як просувається будівництво 10 та 11 секцій Синергія Сіті. Тому зібрали всі актуальні роботи в міні-дайдждест. 

 

На будмайданчику Синергія Сіті зараз гаряче! Роботи тривають у всіх чергах проєкту. Але найбільш інтенсивно ми працюємо над зведенням 10 та 11 секцій комплексу.

Наприкінці травня ми розпочали залиття стяжки в квартирах обох секцій, і поступово облаштовуємо в них рівненькі та гладенькі підлоги. Також, в активній фазі покрівельні роботи. Ми укладаємо на даху перший шар високоякісного євроруберойду, який часто використовують в оздобленні будинків бізнес-класу. Цей надійний та перевірений часом матеріал чудово підходить для пласких дахів багатоповерхових будівель.

Його основні переваги:

1. Стійкість до опадів, перепадів температури та сонячних променів. 

2. Чудова звуко- та гідроізоляція. 

3. Термін експлуатації до 25 років.

Ми також розпочали облаштовувати гідроізоляцію на лоджіях 10-ї секції. Надійний захист від опадів дуже важливий, адже, за проєктом, усі лоджії будуть відкриті. Згодом ми встановимо там зливи, через які зайва волога потраплятиме до загальної системи водовідведення.

В 11-й секції ми продовжуємо прокладання внутрішніх комунікацій води, каналізації та світла. Всі комунікації будуть під’єднані до міських мереж.

Ми невпинно працюємо, аби майбутні жителі Синергія Сіті якомога скоріше оселилися в своїх затишних квартирах. Тож, незабаром чекайте на нові приємні новини з будмайданчику.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок