#Новини

Автентична грузинська випічка, ароматна кава та товари для комфортного життя. Розповідаємо про нових резидентів наших ЖК

 

Дізнайтесь, які корисні сервіси відкрилися останнім часом в ЖК Green Side, Синергія 3+ та City Park. 

 

В наших житлових комплексах постійно з’являються нові резиденти.

Так, в житловому комплексі Синергія 3+ відкрився магазин побутових товарів Зіггіс, в якому можна придбати все необхідне для комфортного життя. 

А вже 7 червня тут відчинить двері школа танців Irpin Dance Center. У ній всі охочі навчаться танцювати запальні Latina Dances, класичні бально-спортивні танці або покращать гнучкість та пластику за допомогою танцювальної гімнастики Body Movement. 

В ЖК City Park віднедавна працює “Сімейна крамничка”, де на жителів району чекають якісні європейські товари та запашна кава.

А звідучора мешканці ЖК Green Side можуть поласувати автентичною випічкою з магазина-пекарні “У грузина” та відчути справжній смак грузинського хачапурі.

Якщо ви бажаєте розпочати успішний бізнес в Ірпені пропонуємо широкий вибір комерційних приміщень у найбільш розвинених районах міста, консультаційну та маркетингову підтримку. За детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів за номером 093 170 44 85

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок