#Новини

Відповідальне лідерство: Будівельну групу Синергія двічі відзначили на щорічній премії IBUILD 2023

 

11 грудня 2023 відбулася премія UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2023, де Будівельну групу Синергія відзначили як соціально-відповідальний бізнес 2023 та ЖК Синергія Сіті як найкращий ЖК 2023

 

Премія UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2023 –  головна будівельна премія України, що цього року пройшла у спеціальному благодійному форматі. Бути лауреатом премії – означає підтвердити свої власні досягнення та отримати визнання власним професійним здобуткам під час воєнного стану.

Журі головної будівельної премії України IBUILD оцінили внесок Синергії в суспільний добробут країни. Адже наша компанія активно займається підтримкою армії: закуповує дрони, позашляховики, тепловізори та закриває багато інших потреб військових, особливо ірпінців.

Синергія у своїх проєктах використовує 95% українських матеріалів: від дитячих майданчиків до систем освітлення. Та продовжує працювати, надавати робочі місця та будувати нові домівки для українців.

Бренд-менеджерка Синергії Анна Тесляк отримує відзнаку "Соціально відповідальний бізнес 2023"

Премія IBUILD відзначила наш флагман бізнесу ЖК Синергія Сіті як найкращий ЖК року завдяки його концепції “місто в місті”, архітектурним та ландшафтним рішенням. Справив враження і масштаб благоустрою: унікальний двір-сад з рекордними 10 тисячами висаджених рослин та спортхаб Спорт Сіті. Наше курортне містечко продовжує будуватися, розвиватися та заселятися.

Керівник відділу продажів Віталій Коваленко отримує відзнаку "ЖК Синергія Сіті — найкращий ЖК 2023"

“Це визнання — велика гордість та неймовірна відповідальність! Дякуємо КБУ. Дякуємо нашій космічній команді, ця нагорода — кожного з нас! Дякуємо українцям, які з довірою до ЗСУ продовжують купувати житло та жити заради майбутнього нашої країни й своїх родин! Ви — наше натхнення. І дякую ЗСУ, ми у великому боргу перед вами.

Продовжуємо будувати житло, розвивати будівельну галузь, підтримувати українську економіку, зберігати та створювати робочі місця, посилювати наших титанів на фронті — робити все задля перемоги України!” – прокоментувала під час вручення премії бренд-менеджерка компанії Анна Тесляк.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок