#Новини

Синергія ONLINE: відео-екскурсія в ЖК City Park для огляду 1-кімнатної квартири

 

Запрошуємо на відео-екскурсію в зданий житловий комплекс City Park, який розташувався в престижному районі міста Ірпінь поруч з Центральним парком.

 

Престижна локація

Сусідство із сосновим Центральним парком забезпечить свіже та чисте повітря щодня. А щоб посилити ефект, на території комплексу ми створимо власну природну зону у вигляді двір-парку з деревами, охайними газонами, кущами та квітами. І вже найближчим часом ціла команда ландшафтних дизайнерів приступить до озеленення подвір'я.

Малюки будуть із задоволенням виходити гуляти у двір-парк, тому що в проєкті ми приділили особливу увагу місцям для прогулянок та ігор на відкритому повітрі. 

10 хвилин до метро

Всього 10 хвилин від комплексу і ви вже на станції метро Академмістечко вирушаєте на зустріч важливим справам великого міста.

Вхідна група

Щоб перше знайомство з будинком було приємним, ми створили привітну вхідну групу. За своїм функціональним та естетичним наповненням вона відповідатиме рівню нерухомості бізнес-класу. Дизайнери Синергії створили проєкт, де кожен квадратний метр продуманий до дрібниць. Вишуканий смак підкреслений навіть у поштових скриньках та навігації, яка більше схожа на елемент інтер'єру.

Огляд 1-кімнатної квартири

Кожна квартира в житловому комплексі City Park має свої сильні сторони. Цю ергономічну однокімнатну квартира площею 37 квадратних метрів можна по праву вважати “гарним стартом” для молодої сім’ї. Тут раціонально використаний кожний квадратний метр — затишна кімната площею 14,22 м2, світла та простора кухня-вітальня 12,74 м2

В холі є місце для шафи-купе, що значно полегшує питання зберігання речей.

Ми можемо виконати для вас готовий ремонт цієї квартири — оздоблення, влаштовану сантехніку, електрофурнітуру, прилади опалення, теплу підлогу та багато інших складових.

Комори

В комплексі передбачені індивідуальні комори для зберігання сезонних і великогабаритних речей.

Комерційні приміщення

На перших поверхах житлового комплексу відкриються власні магазини, салони, корисні сервіси. А ще це чудова можливість для початку власного бізнесу поряд з будинком!

Розвинена інфраструктура району

У кроковій доступності від житлового комплексу розташовані дитячі садки, школи, кафе, спортивні комплекси, медичні центри. 

Житловий комплекс City Park — це захоплення у всіх його можливих проявах. Кожна мить життя у комплексі буде сповнена затишком та свіжим повітрям. Вибір на користь житла поруч із парком здатен якісно змінити ваше життя.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок