#Новини

Комерція в Синергії — це вигідно! Термін окупності від 5,5 років з дохідністю до 20% річних

 

Комерційні приміщення в Синергії забезпечать вам дохідність до 20% на рік. Дізнайтесь, як вигідно вкласти гроші та примножити власний капітал.

 

Купівля комерційного приміщення для подальшої здачі в оренду — вигідний бізнес, якщо правильно підібрати приміщення. Будівельна група Синергія пропонує широкий вибір планувань для максимально прибуткових інвестицій.

5 головних переваг купівлі комерційного приміщення від Синергії:

  • Швидка окупність. Вартість прибуткового комерційного приміщення окупається в середньому за 7-10 років, і це вважається хорошим показником. Проте, термін окупності комерційних приміщень в Синергії — від 5,5 років, що значно краще середньоринкових показників.
  • Найкращі локації в місті. Наші комерційні площі знаходяться в густонаселених районах Ірпеня з активним платоспроможним населенням. Розміщення площ на першій лінії забезпечує постійний потік клієнтів. 
  • Висока затребуваність. На комерційні приміщення в комплексах Синергії завжди є попит. Наприклад, в ЖК Синергія 2 не залишилось жодного вільного приміщення, а в Синергії 3+ в перших 4-х будинках, що вже введені в експлуатацію, залишилось тільки 2 приміщення під бізнес.
  • Площі під різний бюджет. В продажу є комерційна нерухомість площею від 54 до 347 кв.м за ціною від 921 400 грн.
  • Фасадні вітрини та окремі входи забезпечують максимальну автономність та зручні умови для майбутніх орендарів.

Інвестиції в комерційну нерухомість для подальшої здачі в оренду забезпечать вам стабільний дохід та мінімальний рівень ризику. Зв’яжіться з нами за телефоном (093) 170-44-85, і експерти Синергії допоможуть інвестувати гроші в приміщення під бізнес з максимальною вигодою.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок