#Новини

Дайджест новин по 4 будинку ЖК City Park II черга

 

Кількість поверхів в будинках ЖК City Park II черга зростає швидкими темпами. Публікуємо хроніку новин "найдинамічнішого» будинку комплексу.

У четвертому будинку, який зростав швидше за всіх, ми продовжуємо монолітні роботи 16 поверху, монтаж вентиляційних блоків 11-го поверху. На даному етапі завершили зведення зовнішніх і внутрішніх стін дев'ятого поверху. У квартирах третього і четвертого поверхів почали заливати стяжку. Ведуться штукатурні роботи в місцях загального користування та сходовій клітці.

Природна зона відпочинку під вікном — одна з головних переваг життя в ЖК City Park II черга в цілому, і в четвертому будинку — зокрема. Так як четвертий будинок будується швидше, це означає, що його мешканці зможуть вже зовсім скоро оцінити всі переваги життя поруч з лісом і найбільшим в місті парком — кращими місцями для прогулянок з дітьми і відпочинку на природі. Тому вид з вікон обіцяємо, як на курорті — хвойні простори лісу. А ще всього 15 хвилин — і ви вже біля метро Академмістечко. Доступна ціна від 15 800 / м2 роблять ЖК Сіті Парк II черга не тільки комфортним місцем для життя, а ще й вигідним об'єктом для інвестицій. Запрошуємо на перегляд вільних квартир або віртуальну екскурсію комплексом.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок