#Новини

Дайджест по нових закладах ЖК Синергія Сіті: що вже відкрилось, а що готується до відкриття

 

Весна принесла в Синергія Сіті відкриття нових сервісів, що стануть зручністю мешканців.

 

Втілювати найспонтанніші бажання просто, коли все, що потрібно — під рукою. В Синергії перші поверхи будинків відведено під комерційні приміщення — тут передбачена повноцінна внутрішня інфраструктура.

Вже працює:

- Квітковий магазин FLORITA. У житловому комплексі тепер можна придбати букети, квіти у горщиках, іграшки ручної роботи, а також відвідати майстеркласи з флористики.

- Шоурум дитячого одягу BEMBINENOK. На території комплексу відкрився магазин брендового дитячого одягу. Тут маленькі модники зможуть оновити гардероб та підібрати модний лук на свято.

- Перукарня. Стрижки, як жіночі, так і чоловічі, а також фарбування, укладання та кератинове вирівнювання волосся – все це тепер в доступності біля будинку й за бюджетними цінами.

- Доставка суші SUSHIKO. Порадуйте смачною вечерею сім’ю чи замовте суші на посиденьки з друзями. Коли цю смакоту готують у вашому комплексі, особливо зручно мати максимально швидку доставку або забрати самому. 

Водночас у ЖК Синергія Сіті готуються до відкриття й інші сервіси, що зроблять життя мешканців більш зручним. Вже відомо про відкриття відділення Нової пошти, точки видачі Розетки і Епіцентру, салону краси, магазину штор, ресторану-піцерії, дитячого центру та спортивного клубу.

Якщо ви мрієте відкрити свою справу або шукаєте приміщення у власному житловому комплексі, пропонуємо ознайомитися з комерційними приміщеннями ЖК Синергія Сіті.

Місто в місті продовжує розвиватись, ставати кращим і комфортнішим для своїх мешканців!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок