#Новини

Дайджест про благоустрій ЖК Синергія Сіті: що готово до початку весни

 

Розповідаємо новини благоустрою за лютий: зони для відпочинку, дитячий майданчик, озеленення.

 

У внутрішньому двір-саду встановили елементи альтанки та перголи. Це стане місцем відпочинку, магнітом у дворі для родинних посиденьок чи зустрічей з друзями. За планом, в альтанці встановимо садові меблі. Крім цього, буде встановлено ще 2 альтанки з гойдалками.

Для відпочинку мешканців також встановили лавки з дерев’яним покриттям та основою з габіону. Вони повторюють дизайн-код скверу та разом утворюють простір курортного містечка. Пізніше двір-сад доповнять ще 12 лавок й 4 лежаки.

Двір-сад ось-ось стане улюбленим місцем малечі, адже невдовзі ми облаштуємо останні елементи дитячого ігрового майданчика. У лютому тут змонтували нові гойдалки, гірку, батути, а також завершили встановлення та бетонування напівпідземних елементів.

Спорт Сіті теж готується до весни та початку спортивного сезону. Невдовзі тут розпочнемо влаштовувати другий шар каучукового покриття для безпеки спортсменів. А поки навколо спортивного хабу висадили кущі бірючини, що живою огорожею відгородять парковку.

Ми піклуємось про гарний вигляд не лише нових зон відпочинку, але й існуючих. Тому в лютому у сквері посадили ще декілька дерев берези, оновлюємо кладку тротуарної плитки, а також реставруємо гойдалки-кокони.

ЖК Синергія Сіті – це курортне містечко з місцем сили для кожного мешканця!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок