#Новини

Директор Будівельної групи “Синергія” Ігор Оверко в ТОП 100 найвпливовіших людей Київщини у 2020 році

 

18 березня 2021 року у прес-центрі інформаційного агентства "Українські Новини" відбулася презентація журналу "ТОП 100 впливових людей Київщини у 2020 році". До рейтингу увійшли найбільш впливові та авторитетні люди столичного регіону — відомі політики, бізнесмени, спортсмени, громадські та культурні діячі. Серед них директор Будівельної групи “Синергія” — Ігор Оверко, якого визнано одним з найавторитетніших управлінців Київського регіону.

 

Такий результат це колосальна робота 24/7 з розвитку відповідального бізнесу в регіоні. Це новосели Синергії, що здійснили мрію про власне комфортне житло. Це збереження та створення нових робочих місць попри коронакризу. Це нові успішні українські бізнеси, що запустилися в Синергії. Свідома підтримка українського виробника для розвитку країни. Адресна допомога в лікуванні Covid-19 в регіоні. Будівництво школи-ліцею в місті. Підтримка мотиваційних програм для школярів. 

“2020 рік, і можна вже говорити і 2021, через коронавірус та локдауни випробовують бізнеси на живучість та міцність. А нас, управлінців, – на витривалість, змушуючи адаптуватись на швидкості світла. Тому я ціную визнання саме цього року.

У цей нестабільний час мені, як власнику великого девелоперського бізнесу, вдалось зберегти робочі місця та продовжувати створювати комфортне середовище. Із ще більшою відповідальністю продовжую це робити” — прокоментував свою присутність у рейтингу Ігор Оверко, директор Будівельної групи “Синергія”.

Про проєкт

Проєкт "Топ-100 впливових людей Київщини: 2020" реалізує інформаційний портал "Моя Київщина" спільно зі всеукраїнською газетою "Слово і Діло" та "Інститутом української політики".

Творчий колектив проєкту знаходиться в інформаційному просторі столичного регіону з 2016 року, тому має можливість об’єктивно оцінювати досягнення підприємців, журналістів, освітян, медиків, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області. Із рейтингом найбільш впливових людей Київщини можна ознайомитися за посиланням.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок