#Новини

Досягнення Будівельної групи “Синергія” у 2017 році

Перш за все рік 2017-й запам’ятається успішними проектами, що стали результатом вдалої реалізації плідних ідей, офіційним визнанням БГ «Синергія» однією із кращих гравців на ринку української нерухомості та беззаперечним лідером у Київськії області.

У 2017 році розпочато будівництво «City Park» та «Green Side». Мова йде про два сучасних житлових комплекси, котрі планують здати в експлуатацію протягом 2018 року. Багатоповерхові житлові будинки зводять із сучасних енергозберігаючих матеріалів з використанням найбільш прогресивних технологій.

Характерна особливість житлових комплексів БГ «Синергія» - дуже вдале розташування, коли, з одного боку, будинки зводяться у екологічно чистих місцях поруч із парками, а з іншого - мають чудове транспортне сполучення, у тому числі і з Києвом.

Саме таким є житловий комплекс «Синергія 3», що уже зданий в експлуатацію у четвертому кварталі 2017 року. У ньому найповніше втілена філософія БГ «Синергія» - не просто будувати квартири та будинки, а розвивати місто Ірпінь.

Що таке «Синергія 3»? Це сучасний ЖК - 9 багатоповерхівок на 1128 квартир. Компанія запропонувала новим мешканцям майже сто варіантів квартирного планування – на всі випадки життя, для сімей різного складу, людей різних вікових категорій та майнових можливостей.

«Синергія 3» без перебільшення стала зразком сучасного будівництва у приміській зоні української столиці. Ще до введення Житлового комплексу в експлуатацію поряд з ним запрацював дитячий садочок “Клібрі” (уже муніципальний) на 240 місць.

Успіхи Будівельної групи не залишилися поза увагою експертів галузі. «Синергія» у 2017 році отримала престижну нагороду «BUSINESS OLIMP AWARDS 2017» та була визнана найкращим забудовником Київської області, посівши перше місце у рейтингу інформаційно-аналітичного порталу «Мінфін». Відзначимо, що «Синергія» перемогла з великим відривом, перевершивши обсяги зданого в експлуатацію житла у півтора рази навіть у порівнянні з найближчими конкурентами.

«Синергія» залишається надійним партнером для мешканців житлових комплексів і після завершення будівництва. Компанія реалізує низку проектів, що свідчать про її високу соціальну відповідальність.

Будівельна група «Синергія» підтримує обдарованих дітей Ірпеня, ставши спонсором стипендіальної програми, за якою школярі, котрі досягли успіхів у навчанні та спорті, отримують спеціальні стипендії щомісяця. Ця програма почала діяти ще у 2016 році. А у 2017-му стипендіатами стали уже понад 200 дітей.

У вересні 2017 року БГ «Синергія» закінчила будівництво і здала в експлуатацію дитячий садок «Колібрі» в Ірпені за адресою вул. Григорія Сковороди 11. Це сучасний повністю обладнаний за усіма вимогами дитячий дошкільний заклад. Дитсадок розрахований на 240 вихованців. Його відкриття стало справжнім свято як для дітей, так і для їх батьків.

БГ «Синергія» стала фінансовим спонсором унікального конкурсу «STARTUP IRPIN» для ветеранів АТО, метою якого є підтримати творчу та підприємницьку ініціативу захисників Вітчизни.

Компанія виступала одним із організаторів фестивалю «Молодь проти наркотиків» та інших соціально значущих масових заходів, з інформацією про які можна ознайомитися на сайті БГ «Синергія».

Здобутків є чимало. А це означає, що Будівельна група «Синергія» - це вже не просто компанія, яка будує житло. У наступаючому 2018 році планується реалізація нових проектів, що продовжать поліпшувати життя людей, розвивати міську інфраструктуру та робити свій вагомий внесок у соціальний розвиток суспільства.

Вручение ключей

Вручення ключів власникам квартири в ЖК "Синергія 3"

Празднование Дня св. Николая

Дитяче свято до дня св. Миколая у дворі ЖК "Синергія 2"

Открытие детского садика Колибри

Дитячий садочок "Колібрі" за півгодини до урочистого відкриття

Вручение стипендий

Вручення сертифікатів на стипендії учням шкіл Ірпеня 

Вручение награды победителям конкурса Startup Irpin

Вітання переможців конкурсу стартапів "STARTUP IRPIN"

Business Olimp Awards

Будівельна група "Синергія" - провідна будівельна компанія Київської області

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок