#Новини

Ефективна вентиляція для ваших квартир. В 10-й секції ЖК Синергія Сіті триває монтаж вентиляційних блоків

 

Вбудована вентиляція гарантує оптимальний мікроклімат та відсутність неприємних запахів у квартирі. Саме тому, одночасно зі зведенням цегляної кладки, ми монтуємо в приміщеннях вентиляційні блоки.



Більшості людей знайома ситуація, коли квартиру раптово заповнюють запахи їжі, яку готують сусіди, а в коридорі з’являється неприємний аромат цигарок, який “натягнуло” зі сходової клітини чи сусідського санвузла.  

Це означає, що в будинку несправна, або й взагалі відсутня система природної витяжної вентиляції. Її відсутність також призводить до підвищеної вологості в квартирі, провокує появу цвілі і псує ремонт.

Для того, аби забезпечити циркуляцію повітря і комфортний мікроклімат у приміщенні, використовуються вентблоки. Саме завдяки ним вуглекислий газ і неприємні запахи видаляються з кухні, туалету, ванної кімнати, коридору. 

Блоки зроблені з бетону у формі прямокутних плит з отворами та додатково зміцнені залізною арматурою.  

Основними перевагами вентблоків є:

  • Швидка організація природної вентиляції;
  • Висока міцність та надійність;
  • Волого- та морозостійкість;
  • Середній експлуатаційний термін в 65 років

Ми почали монтаж вентиляційних блоків в 10-й секції комплексу. Ці роботи тривають паралельно з влаштуванням цегляної кладки.

Грамотно влаштована вентиляція запорука гарного мікроклімату в квартирі. Тож, ми старанно працюємо над тим, аби атмосфера у вашій квартирі була затишною та комфортною.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок