#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

 

Звіт про хід будівництва житлових комплексів Будівельної групи Синергія від 15 листопада 2021 року.

 

Звіт про хід будівництва ЖК City Park II черга від 15 листопада 2021 року.

В першому будинку продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 10-го поверху. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му поверсі. 

В другому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни з 14-го по 16-й поверхи. Завершили монтаж вентблоків. Триває монтаж вікон на 11-му та 12-му поверхах. Завершили заливати стяжку в квартирах по 10-й поверх. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му, 10-му та 12-му поверхах. Продовжуємо штукатурити МЗК на 8-му поверсі. Тривають роботи із влаштування стяжки на покрівлі.

В третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 10-му поверсі. Завершили монтаж вентблоків. Триває монтаж вікон на 9-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку в квартирах на 7-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації в МЗК до 5-го поверху.

В четвертому будинку завершили зводити внутрішні та зовнішні стіни. Завершили монтаж вентблоків. Завершили монтаж вікон. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах з 10-го по 13-й поверхи. Продовжуємо штукатурити МЗК на 11-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК — з 10-го по 14-й поверхи. Завершили укладання плитки на підлозі в МЗК з 2-го по 9-й поверхи. Завершили встановлювати двері на холодні переходи до 16-го поверху. Продовжується встановлення вхідних дверей до 7-го поверху. Завершили утеплення фасадів мінватою. Залили стяжку на покрівлі, заливаємо перший шар євроруберойду. Продовжуємо встановлення направляючих у ліфтових шахтах.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Сіті» від 15 листопада 2021 року.

В двадцятому будинку завершили монолітні роботи. Продовжуємо зведення стін 7-го

поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 9-му поверсі.

В двадцять першому будинку завершили монолітні роботи. Продовжуємо зведення стін 7-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 9-му поверсі.

В двадцять другому будинку завершили монолітні роботи. Продовжуємо зведення стін 6-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 7-му поверсі.

В двадцять третьому будинку завершили монолітні роботи. Розпочали

зведення стін на 2-му та 3-му поверхах. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 5-му та 6-му поверхах.

В тринадцятому будинку завершуємо влаштування вертикалей 1-го поверху.  

В чотирнадцятому будинку завершуємо влаштування вертикалей 1-го поверху. 

В п’ятнадцятому будинку продовжуємо вдавлювати палі. Розпочали розкопку палей.

На території ЖК «Синергія Сіті» продовжуємо роботи з облаштування благоустрою біля 7-го, 8-го та 9-го будинків. У громадському сквері продовжуємо озеленення та влаштування останньої зони відпочинку із протяжною алеєю лавок та мощенням терасною дошкою. 

Уздовж 8-го будинку почали встановлення вуличного освітлення.

Продовжуємо укладати бруківкою пішохідну зону біля 10-го та 11-го будинків.

Продовжуємо влаштування закритого внутрішнього двору 7-го, 8-го та 9-го будинків. Тут продовжуємо укладати тротуарну плитку, проклали кабелі зовнішнього освітлення та розпочали ландшафтні роботи.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок