#Новини

Фасадні роботи першого поверху в 7, 8 та 9 секціях ЖК Синергія Сіті наближаються до завершення.

 

Ми завершуємо оздоблення фасадів першої черги паралельно з облаштуванням прибудинкової території

 

В першій черзі ЖК Синергія Сіті  (а це 7, 8 та 9 секції комплексу) триває фінальне оздоблення фасадів плиткою з високоякісного керамограніту.

Перший поверх Синергія Сіті — сервісний. В ньому будуть розміщені не тільки входи в будинок, але й крамниці та інші комерційні заклади для комфортного життя мешканців комплексу. Саме тому він має виглядати стильно та привабливо, а також витримувати високий рівень навантажень від щоденного користування.

Наші дизайнери обрали для фасадів морозостійку плитку Tosi Brown стриманого графітно-сірого кольору від провідного польського виробника Paradyz Ceramica. Вона витримує низькі температури без шкоди для зовнішнього вигляду, а її колір та фактура ідеально пасують до стилістики фасадів.

Паралельно ми продовжуємо роботи з благоустрою біля будинків першої черги. Тут запроєктований затишний сквер з дорослими деревами та рідкісними рослинами. Дуже важливо, аби будинки та ландшафтний дизайн території проектувалися в єдиній стилістиці. Саме тому, в оздобленні скверу, ми також використовуємо природні кольори та хвилеподібні форми.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок