#Новини

Фінішуємо фасади: останній будинок ЖК City Park II черга утеплюємо мінеральною ватою

 

Попрощались з баштовим краном, повісили колиски для фасадних робіт в останньому будинку — а значить будівельні роботи в парковому ЖК на завершальній стадії. 

 

Цього тижня фасадники розпочали утеплення мінеральною ватою останнього, 1-го будинку, ЖК City Park II черга. 

Мінеральна вата, що ми використовуємо для утеплення, — українського виробництва Izovat. Це один з найкращих утеплювачів, доступний на українському ринку. Для її виробництва застосовують гірські породи габро-базальтового типу, які успішно пройшли радіологічний контроль. Саме тому, вона вогнетривка та витримує температуру до +600-700 °C.

Завдяки волокнистій структурі мінеральна вата є хорошим звукопоглиначем. Тож, фасади з мінеральної вати вирішують 2 питання одночасно — в будинку буде і тепло, і тихо. 

Якщо ви шукаєте житло в новобудові під Києвом, радимо придивитися до ЖК City Park поруч із Центральним парком міста. Будинки комплексу готуються до здачі в експлуатацію, а отже зовсім скоро тут розпочнеться заселення. А розташування в найбільш розвиненому районі міста дозволить жити, відпочивати та мати все необхідне під рукою не покидаючи району. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок