#Новини

Синергія для бізнесу: в ЖК Green Side відкрився шоу-рум натяжних стель

 

Ми починаємо серію публікацій про підприємців, які відкрили свій бізнес у житлових комплексах будівельної групи “Синергія”. Це історії про сміливих, відповідальних людей, котрі люблять свою справу. Сьогодні ми вирушаємо до ЖК Green Side, щоб познайомитися з новим шоу-румом натяжних стель “Новий метр”. Розкаже про нього наш перший герой і власник магазину Євген В’юненко.

 

 1

Сміливий старт під час карантину

Наше відкриття збіглося з карантином, але це не стало для нас невдачею. По-перше, будівельна група “Синергія” надала нам вигідне відстрочення орендної плати. Це так звані “ремонтні канікули”, які ми отримали до вересня місяця. По-друге, попит на натяжні стелі у цей час трохи зменшився, і ми направили вивільнені сили на відкриття нового шоу-руму.

2

Потрапили в епіцентр цільової аудиторії

Це наш другий офіс у Київські області та перший шоу-рум саме в житловому комплексі. Ми давно працюємо з ринком Ірпеня, тому вирішили відкрити тут своє представництво. Дуже зважено підійшли до вибору місця для свого 9-річного бізнесу і врешті зупинилися на ЖК Green Side.

Перше, що ми вподобали тут – це привабливий формат комерційних приміщень: тут є скляні фасади та оптимальний вибір площі для наших потреб. Наступним відкриттям був новий район. Чекаємо, коли всі новобудови здадуть в експлуатацію, і попит на нашу послугу зросте. Ми також побачили, що в житловий комплекс Green Side люди активно заходять на ремонт. «Новий метр» з радістю допоможемо їм підібрати та змонтувати якісні натяжні стелі –  це і є наш цільовий ринок. Наші клієнти буквально живуть по-сусідству. Ми дуже цінуємо їх та нашу локацію у ЖК Green Side.

3

Чому шоу-рум? Бо краще один раз побачити!

Формат шоу-руму дозволяє оцінити кінцевий результат, а також побачити наші власні розробки. Тут ми вперше змонтували свій світловий профіль, а також профіль-карниз, що є дуже зручним для кріплення фіранок. Всі ці практичні речі роблять ремонт простішим.

4

Для мешканців ЖК Green Side – знижка 10 %

Для жителів комплексу є свої переваги від того, що ми знаходимося поряд. По-перше, мешканці новобудови можуть оперативно отримати консультацію і побачити готові конструкції та світлові рішення на власні очі. По-друге, за потреби замовити монтаж стелі в декілька етапів. Наприклад, спочатку зробити чорнові роботи, а потім чистові, коли стіни вже будуть із оздобленням.

Дуже важливо, що  нашу стелю не доведеться довго чекати. Ми є виробником плівки і маємо 97% матеріалів в наявності, а також власну бригаду та професійний інструмент для встановлення конструкції. І ще одна перевага  від “Нового метра” – ми даруємо мешканцям  ЖК Green Side 10-відсоткову знижку.

5

Наостанок Євген В’юненко поділився лайфхаками встановлення натяжної стелі:

1. Використовуйте натяжну стелю, щоб зонувати простір квартири.

2. Натяжна стеля спрощує установку точкового світла та інших світлових задумів.

3. Використовуйте прості натяжні стелі, якщо не бажаєте відволікати увагу від основних елементів дизайну.

4. Якщо мрієте про ідеально рівну стелю, що імітує високоякісну штукатурку, обирайте матовий матеріал.

5. Візуально збільшити простір кімнати допоможе глянцева стеля, що має дзеркальний ефект.

Запрошуємо стати героєм нашої рубрики #Синергія_для_бізнесу. Розкажіть свою історію про те, як ви розпочали або вже давно розвиваєте свою справу разом з нашою компанією. Пишіть нам в чат на сайті. Наважтеся бути популярними разом з БГ «Синергія»!

Нагадуємо, що до вересня цього року тривають «ремонтні канікули» для підприємців, які хочуть розвивати свій бізнес у комерційних приміщеннях  ЖК Green Side. Це наша підтримка для людей, які не припиняють розвиватися навіть у складні часи. Деталі за посиланням

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок