#Новини

«Синергія» завершує ремонт фасаду інфекційного відділення Ірпінської лікарні

 

Будівельна група «Синергія» оперативно завершує капітальний ремонт фасаду інфекційного відділення Ірпінської лікарні. Компанія виділила для цих робіт понад півмільйона гривень та організувала власну бригаду будівельників. Відновлена лікарня зможе прийняти 50 пацієнтів з діагнозом COVID-19.

 

«20-го березня ми почали закуповувати матеріали, а вже зараз робота перебуває на стадії завершення. Наші будівельники працюють у дві зміни і розуміють, що ми повинні рухатися швидше за поширення вірусу. Разом з нами над відновленням інфекційного відділення працює ще багато підприємців регіону. Радий бути в команді відповідального бізнесу», – прокоментував хід робіт директор будівельної групи «Синергія» Ігор Оверко.

1

Щоб повністю відремонтувати інфекційне відділення, потрібно 3,5 - 4 млн грн. Завершити усі роботи – зсередини і ззовні – планують протягом одного місяця. Як відомо, наразі пацієнтів з підозрою на коронавірус відправляють до лікарні у місті Біла Церква.  Якщо опорна лікарня не впорається, в Ірпені буде можливість розмістити до 50-ти пацієнтів. Щоб вберегтися від COVID-19 лікарі просять не порушувати оголошений карантин.

2

«Наші відділи продажів перебувають на карантині, як і вся країна. Але робота на будівельних майданчиках триває з дотриманням усіх рекомендацій МОЗ, – повідомив Ігор Оверко. – Пандемія закінчиться і наші інвестори отримують свої квартири». Нагадуємо, що менеджери БГ «Синергія» продовжують працювати віддалено. Зв’язатися з відділами продажів можна за телефоном 0800 750 525 або написати на  електронну адресу – [email protected].

Як відомо, наразі в Ірпінському регіоні зафіксовано 4 випадки коронавірусної хвороби. Якщо ви відчули ознаки ГРВІ, Міністерство охорони здоров’я наполегливо рекомендує залишатися вдома та повідомити про симптоми свого сімейного лікаря по телефону. Якщо ви не встигли підписати декларацію з сімейним лікарем – звертайтеся на «гарячу лінію» Національної служба здоров’я України за номером 1677. У Київській області також працює «гаряча лінія» –  0456-31-00-46.

«Друзі, закликаю дотримуватися рекомендацій МОЗ – мийте руки, тримайтеся на відстані, без нагальної потреби не виходьте з дому. Бережіть себе та своїх рідних», –  закликав Ігор Оверко.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок