#Новини

Інноваційні ліфти для інноваційного ЖК Синергія 3+

 

У 7-му будинку ЖК Синергія 3+ тривають внутрішні роботи. Фахівці фірми OTIS вже почали встановлення ліфтів в ліфтових шахтах.

 

Будівельна група Синергія обирає для своїх проєктів тільки якісні матеріали та надійних підрядників. Одна з таких компаній — OTIS, найбільший в світі виробник ліфтового обладнання.

Для ЖК Синергія 3+ ми обрали саме ліфти OTIS по ряду причин:

Стильний дизайн

Сучасний ліфт — це більше, ніж просто обладнання для перевезення пасажирів. Сьогодні це невід'ємна частина інтер'єру будівлі, тому ліфт повинен ідеально вписуватися в дизайн та гармоніювати із загальним стилістичним рішенням. Це особливо важливо для ЖК Синергія 3+, де вся концепція дизайну побудована навколо тематики hi-tech.

Надійність та безпека

Патентовані поліуретанові ремені зі сталевим армуванням служать удвічі довше традиційних сталевих тросів, не потребуючі змащування.

Все обладнання виготовляється на власному заводі компанії OTIS, який пройшов сертифікацію за стандартами ISO. Саме тому це оптимальна комбінація високої надійності, якості та передових технологій.

Безшумність та комфорт

Унікальна конструкція ліфта забезпечує плавний і спокійний рух. А безредукторна лебідка знижує вібрації та мінімізує рівень шуму в прилеглих приміщеннях. Тому шум від роботи ліфта не буде чутно ані в квартирах, ані на сходовій клітці.

Інноваційні технології та енергоефективність

У ЖК Синергія 3+ ми встановлюємо ліфти без машинного приміщення. Вони значно скорочують споживання електроенергії, комфортні, безпечні і зносостійкі. Зекономлена енергія надходить назад в електричну мережу будівлі та може бути використана іншими системами всередині мережі, що значно скорочує витрати на утримання будинку.

Паралельно з установкою ліфтового обладнання, в 7-му будинку триває утеплення фасадів мінеральною ватою.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок