#Новини

Цеглинка до цеглинки. Стартували кладкові роботи в 2-му будинку ЖК City Park II черга

 

Паралельно зі зведенням моноліту, будівельники роблять цегляну кладку в другому будинку житлового комплексу. 

 

В другому будинку ЖК City Park розпочали роботи зі зведення стін. Кладкові роботи тривають на першому поверсі, але вже зовсім скоро будівельники розпочнуть й зведення стін другого поверху.

В першому будинку теж зводять стіни — там  майже готовий четвертий поверх. 

Як і в інших будинках проєкту, зовнішні стіни та міжкімнатні перегородки будуть зроблені з газоблоку, а стіни в санвузлах — з червоної цегли. 

Газобетон — надійний, перевірений часом будівельний матеріал. Він безпечний та негорючий, адже має у складі тільки природні мінеральні компоненти. А головне — газобетон має низьку теплопровідність і чудово зберігає тепло. Тому в квартирах мешканців ЖК City Park II завжди буде комфортно і затишно. 

Червона цегла, з якої зроблені перегородки в санвузлах, майже не поглинає воду і має підвищену звукоізоляцію. Отже це чудовий варіант для стін у ванній кімнаті та інших вологих приміщеннях.  

Монолітні та цегляні роботи відбуваються одночасно, але з урахуванням необхідних будівельних норм та технологій. Це відбувається для того, аби пришвидшити процес будівництва, і здати готовий будинок якомога раніше.

Параллельно, в 3-му та 4-му будинку проекту тривають роботи з риття котловану та влаштування подушки під фундамент.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок