#Новини

Монолітні роботи у 18 будинку ЖК Синергія Сіті завершено

 

У ЖК Синергія Сіті нещодавно стартував у продаж 18 будинок, що був на стадії монолітних робіт. А вже зараз ці роботи завершені.

 

На сьогодні монолітні роботи завершені. Укладання цегли та газоблоку триває на 6 поверсі – зовнішні та внутрішні стіни розпочали мурувати ще до завершення монолітних робіт.

Переваги монолітно-каркасного будівництва полягають у тому, що залізобетонний каркас забезпечує будинку вражаючу міцність, надійність та стійкість. Такі будівлі можуть протистояти до 100-150 років без необхідності в капітальному ремонті. Вони стійкі до різних сейсмічних подій та екстремальних ситуацій. У порівнянні з цегляними конструкціями, залізобетонні будинки демонструють більшу стійкість та здатність зберегти структурну цілісність.

У 18 будинку доступні до купівлі 30 квартир. З них однокімнатних – 17, площею від 35,06 до 38,59 кв.м, двокімнатних – 7, площею 65,26 кв.м, трикімнатних – 6, площею 78,26 кв.м.

Синергія Сіті — це комфортний простір для життя, що не обмежується квартирою. На території комплексу є затишні двір-парки біля кожного будинку та запроектовано близько 500 сервісів для життя та відпочинку.

Це чудова нагода для вигідної інвестиції, адже ціни на квадратний метр починаються від 32 300 грн. Відділ продажів найкращих квартир за номером 093 170 77 00.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок