#Новини

Починаємо стінову кладку в 9-му будинку ЖК Синергія 3+!

 

І знову хороші новини з будмайданчика ЖК Синергія 3+! Ми почали кладку стін в останньому, 9-му будинку житлового комплексу.

 

Нещодавно ми писали, що в 9-му будинку ЖК Синергія 3+ залили плиту перекриття 3-го поверху. Минуло зовсім небагато часу, і наші будівельники приступили до цегляної кладки на першому і другому поверхах. Зовнішні стіни та міжкімнатні перегородки будуть виконані з газоблоків, простінки санвузлів — з червоної цегли.

Газобетон — екологічно чистий і безпечний матеріал, який має мінімальний радіаційний фон. Крім того, він негорючий, оскільки складається тільки з мінеральних компонентів.

Газоблоки легко ріжуться і свердляться, тому будувати з них простіше і швидше, ніж з інших матеріалів. А це означає, що жителі нового будинку зможуть швидше в'їхати в свої готові квартири.

Ще одна перевага газобетону — низька теплопровідність. Він добре зберігає тепло, тому в квартирах мешканців Синергії 3+ влітку буде прохолодніше, а взимку — тепліше.

Для кладки простінків в санвузлах не випадково обрали саме червону цеглу. По-перше, у неї чудова звукоізоляція, а значить шум води не буде чутно в інших кімнатах. По-друге, червона цегла практично не вбирає воду, що дуже актуально для приміщень з високим рівнем вологості.

Нагадуємо, що тільки до кінця серпня при покупці квартири в ЖК Синергія 3+ ви можете отримати знижку до 30 000 грн.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок