#Новини

Дайджест з будмайданчиків Будівельної групи Синергія за тиждень

 

Вже традиційно розповідаємо вам, як минув тиждень на об’єктах Будівельної групи Синергія. Цього разу маємо багато хороших новин. Тож ділимось новими досягненнями на об’єктах:

 

  • В ЖК Green Side завершуємо благоустрій: влаштували парковку зі сторони 1-2 будинків. Розпочали стелити штучну траву в зоні ігрового майданчику. В острівках парковки та уздовж пішохідних зон висадили 27 дерев-крупномірів, серед яких липи, сливи, клени та 357 кущів, підібраних так, аби двір-парк в будь-яку пору року залишався парком, а ви відразу почувалися комфортно в новому оточенні. 
  • В ЖК City Park триває благоустрій: підготували дорожнє полотно в’їзної групи для мощення бруківки. Тривають фасадні роботи цокольного та 1-го поверхів у всіх чотирьох будинках. Триває оздоблення вхідної групи 1-го, 2-го та 3-го будинків. Фарбуємо місця загального користування у 3-му будинку. Завершили монтаж скляних вітрин у прибудові. 
  • В ЖК Синергія 3+ фарбуємо місця загального користування у 2-му будинку. Завершуємо монтаж квартирних дверей у 4-му будинку. Триває влаштування гідроізоляції покрівлі 5-го та 6-го будинків. Завершили залиття стяжки та продовжуємо класти плитку в місцях загального користування в 6-му будинку. 
  • В ЖК Синергія Сіті тривають кладкові роботи з облаштування зовнішніх та внутрішніх стін у 7-му будинку. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків у 7-му будинку. 

Свіжий дайджест будівельних новин — за тиждень!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок