#Новини

Нова програма на виплат від забудовника Синергії для проєктів в Ірпені: перший внесок від 30%

 

Через внутрішню міграцію українців, побоювання людей вкладати 100% відразу та запит на великі квартири попит покупців на розтермінування помітно зріс. Синергія на це оперативно зреагувала, тому й розробила нову програму купівлі квартир на виплат, щоб зробити квартири в новобудовах Синергії доступнішими.

 

Відтепер при купівлі у розтермінування перший внесок становить 30%, а максимальний період – 36 місяців.

Нові умови розтермінування стосується всіх будинків житлового комплексу Синергія Сіті, окрім 9, 11, 12, 18 та 36 будинків – умови для цих будинків мають деякі відмінності. Наприклад, на апартаменти у 12 будинку можливе розтермінування з першим внеском 30% та максимальним періодом у 24 місяці.

У ЖК Сіті Парк нові умови поширюються на квартири на першому поверсі та дворівневі. Також за новими умовами розтермінування можна придбати квартиру у ЖК Green Side.

Переваги нових умов найкраще видно на розрахунках. Наприклад, візьмемо до уваги квартиру в 27 будинку. Цей будинок тільки нещодавно надійшов до продажу, тут зводиться моноліт. Саме тому ці квартири мають найвигідніші ціни, а будинок – найбільший асортимент.

Отож, однокімнатна квартира, площею 37 кв. метрів, коштує 1 207 700 гривень, або $32 000. У разі максимального періоду розтермінування (це 36 місяців) перший внесок буде складати 362 310 грн, тобто $9 500, а щомісячний платіж – 29 000 грн.

Таким чином придбати квартиру в ЖК Синергія Сіті можна, якщо у вас “у кишені” накопичено $10 000. Однак зверніть увагу, що вартість квартир зростає з кожною типовою проданою квартирою. Тож радимо поквапитись!

Більше деталей про нові умови розтермінування дізнавайтесь за телефоном 097 222 77 79 у відділі продажів.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок