#Новини

Нові відкриття у ЖК Green Side: запрошуємо мешканців Синергії та містян познайомитися із новими закладами

 

Що не день то відкриття: за останній час відкрилося 4 нових заклади. Інформація буде корисною не тільки для мешканців Синергії, а й для всіх ірпінців.

 

KAIMON

Нова доставка їжі “KAIMON” пропонує на вибір 39 види ролів та 14 різновидів піц, а також суші, макі, фрі-меню та напої. А для ласунчиків у меню є 4 види солодких ролів зі смаками снікерс, тропік лісова ягода, крем-брюле тропік та кокосовий тропік. Доставка діє в межах Ірпеня.

 

Фермерка

Якщо давно мрієш спробувати щось новеньке й смачненьке, саме час завітати до магазину українських та європейських товарів “Фермерка”, що відкрився у ЖК Green Side. На поличках ви знайдете найсмачніші сири, ковбаси та солодощі, а ще оливки, макарони, мелену каву, напої… Словом, перераховувати можна ще довго.

 

Студія волосся

Попіклуватися про волосся, зробити кератин, ботокс чи фарбування у своєму житловому комплексі – це суперзручно! Так і подумала мешканка ЖК Лілія, тому і вирішила відкрити власну студію волосся. Майстриня має великий досвід та навчає інших майстрів правильній техніці роботи з волоссям.

 

РолРай

Оцінити роли від учасниці 11 сезону Мастершеф Діани можна, замовивши доставку з РолРай. Тут гарантують “великі роли – багато риби”. А ще у меню закладу пропонують онігірі – страву з рису та начинки у вигляді трикутника. До речі, доставка діє не тільки у Ірпені, а і у Бучі, Гостомелі та Немішаєве.

Раді вітати нові бізнеси у сім’ї Синергії!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок