#Новини

Новий сквер в районі Синергія перетворюється на справжню зелену оазу

 

В новому громадському просторі висаджують рідкісні квіти та облаштовують відпочинкові зони для споглядання за красою природи.

 

Благоустрій міста — важливий принцип роботи Будівельної групи Синергія як відповідального забудовника. Саме тому ми беремо участь в проєктах з покращення міського простору.

Так, сквер в мікрорайоні Синергія, у створення якого ми інвестували 1 000 000 грн продовжує перетворюватися на справжню зелену оазу. Тут пишно квітнуть гортензії та гібіскус, нещодавно висажені спеціалістами з ландшафтного дизайну. 

Для озеленення були вибрані два рідкісні сорти гортензій Pinky Winky та Silver Dollar.

Пінкі Вінкі має чудові барвисті суцвіття, що змінюють свій колір від перлинно-білого до пурпурно-червоного на тлі соковитих темно-зелених листочків. Гортензія Сільвер Долар ефектна рослина з величезними квітами і приємним ніжним ароматом. Її смарагдове листя чудово підкреслює білизну суцвіть, які до осені стають рожевими. Крім того, клумби прикрашають стримані кущі бірючини, ефектний пухироплідник сортів Luteus та Diabolo та елегантні суцвіття деревовидної гортензії Hills of snow. 

Для того, аби рослини тішили вас цвітінням якомога довше, у парку облаштували систему автополиву.

Простір навколо квітів вже засіяли газонною травою. А у відпочинкових зонах, створених для споглядання за красою природи, облаштовуємо спеціальне покриття для лежаків.

У парку вже виклали бруківкою пішохідні доріжки та створили тротуари вздовж вулиці Мечникова. 

Реалізація цього проекту стане нашим подарунком Ірпеню до Дня Незалежності та додасть у скарбничку місць для відвідування ще одну чарівну локацію!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок